1. Navigera till den match du är intresserad av, t.ex. genom Spelschemat

2. Klicka på Biljett-knappen för den match du vill se så kommer du till sida för biljettköp

3. Du kommer tas till en sida där du har möjlighet att koppla ihop ditt SHL-konto med det konto du använder för att köpa en biljett hos hemmalaget. Välj det lag som har hemmamatch.

Detta gäller alla lag utom Frölunda Indians och Malmö Redhawks där du kommer direkt till sidan för biljettköp.

I dagsläget behöver kopplingen göras separat för varje klubb. Kopplingen krävs för att du ska kunna se dina biljetter i appen och scanna dem när du går in i arenan.

4. Logga in med ditt konto hos hemmalaget eller välj att registrera ett nytt konto. Notera att du behöver ha ett AXS-konto per hemmalag.

4. När kontona är kopplade genomför du köpet via respektive lags biljettsite hos AXS.. Biljetterna kommer då dyka upp i appen under din profil så att du har möjlighet att se dina biljettköp men också scanna dem när du kommer till arenan.