1. Navigera till den match du är intresserad av, t.ex. genom Spelschemat

2. Klicka på Biljett-knappen för den match du vill se så kommer du till sida för biljettköp

3. Du kommer tas till en sida där du har möjlighet att koppla ihop ditt SHL-konto med det konto du använder för att köpa en biljett hos hemmalaget.Har du inget konto hos biljettleverantören skapar du det. Detta gäller alla lag utom Frölunda Indians och Malmö Redhawks där du kommer direkt till sidan för biljettköp.

I dagsläget behöver kopplingen göras separat för varje klubb. Kopplingen krävs för att du ska kunna se dina biljetter i appen och scanna dem när du går in i arenan.

4. När kontona är kopplade genomför du köpet hos respektive biljettpartner. Biljetterna kommer då dyka upp i appen under din profil så att du har möjlighet att se dina biljettköp men också scanna dem när du kommer till arenan.