För att se dina biljetter i appen krävs att du kopplat ihop ditt SHL-konto med de AXS-konton du vill se biljetter för. Notera att det krävs ett AXS-konto per hemmalag och att det alltid är via hemmalaget man köper biljetter.. Notera också att vi i dagsläget inte kan visa biljetter för Förlunda Indians och Malmö Redhawks.

För att se dina biljetter:

1. Gå till din profil

2. Tryck på Mina biljetter. Du kommer nu kunna se och scanna biljetter till kommande matcher samt se redan använda biljetter.