För att du ska kunna se dina biljetter kan du välja att koppla ihop ditt SHL-konto med ett eller flera AXS-konton. Det kan göras via din profil sida eller genom att klicka på en biljettänk.

Via profilsidan

1. Tryck på din profil uppe till vänster

2. Gå till Hantera konto

3. Välj kontokopplingar och följ flödet genom att antingen ansluta ett befintligt konto eller skapa ett nytt för valt lag.

Via biljettköp

1. Tryck på biljettknappen för den match vars hemmalag du vill koppla kontot för

2. Välj lag

3. Följ flödet genom att antingen ansluta ett befintligt konto eller skapa ett nytt för valt lag.